PÜHAJÄRVE LASTEAIA ROHERÜHM SAI KIK TOETUSE

Pühajärve Põhikooli lasteaed hakkab ellu viima KIKi rohetehnoloogia projekti.

Lasteaed taotles toetust Eesti Keskkonna Investeeringute Keskuse koolieelsele lasteasutusele suunatud projektist, mille eesmärk on suurendada laste teadlikkust rohetehnoloogiast ja kliimamuutustest.

Toetuse taotlemisel aitasid Pühajärve lasteaia õpetajaid ka Pühajärve Põhikooli loodusainete õpetaja Peeter Kangur ning abivallavanem Rein-Erik Jõe.

Roherühma projekti raames rajatakse lasteaia õuealale õuesõppe tegevusteks kahe kasvuhoone ja neid ühendava katuse ja terrassialaga Roherühm. Samuti külastatakse projekti raames Eesti Põllumajandusmuuseumi haridusprogrammi “Põllult potti” ning osaletakse Kaspri talu prügisorteerimise haridusprogrammis. Korraldatakse töötoad, kus valmistatakse meeneid taaskasutatavatest materjalidest, kasvatatakse taimi, peetakse talgud ja taimelaat, ning veedetakse kvaliteetaega loodusfilmi kinoõhtul. Tegemist on tervikliku ja kaasahaarava projektiga, mis aitab kaasa rohelisema tuleviku loomisele läbi laste praktiliste tegevuste.

Kutsume kõiki lapsevanemaid ja kogukonnaliikmeid osalema ja toetama meie püüdlusi muuta maailm paremaks paigaks meie lastele ja tulevastele põlvkondadele.


Kerli Kera ja Kätlin Metsar

Pühajärve Põhikooli lasteaia õpetajad

You may also like...